Gah



Denna filmen handlar om en tjurfäktningsmatch eller vad det nu heter där matadoren får tjurens horn in i käken.
Och jag säger verkligen att det är INTE ETT DUGG SYND OM MANNEN!

Han ska ha det något så fruktansvärt mycket och han kunde dock ha skadat sig mer för det förtjänar han, och alla andra som sysselsätter sig med detta idiotiv!!
 

något sånt

Ja något sån här såg vi ut på bröllopet:


Stolt

Fasen vad stolt jag är över mig själv. Jag har nu klarat av alla gymnasiets hårda arbete och prov. Idag skrev jag den sista meningen på mitt sista arbete. Vilket innebär att jag nu bara väntar på studenten.

Min helg är fullbokad. Jag tackar facebook ibland för att det håller koll på vad jag ska göra:


Naaaaaice!!

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på Grey´s anatomy.

Bye

4 Månader med Penny <3




4 MÅNADER MED ÄLSKLING!

ÄLSKAR DIG <3

stranden




Mina favoriter:










Den här sista bilden har inte jag tagit själva originalbilden, men hela biten med redigering är av mig.


Nu ska jag faktiskt säga att jag är nog väldigt nöjd med dessa bilderna.

Imorgon ska jag städa, kanske plugga om jag hinner, kolla fotboll, sedan kommer krille.
På lördag ska vi på bröllop och sedan på söndag ska vi gå på stranden och sedan käka glass i hamnen.

my love


Bilder














Idag var jag, josse och louisenfisen och gick en runda på stranden. Kameran med såklart också.
Ska se om det kommer upp några bilder från kungsbacka också idag. kaanske.

bye

Kungsbacka

Jag är framme, skrev aldrig igår för var så sjukt trött. 

min tågresa tog musten ur mig. Tågen mellan simrishamn och Ystad var inställda hela dagen. Sedan skulle de börja gå igen efter 4, men icke, då fick de inte igång strömmen. Och då stod jag i Smedstorp och väntade, så jag och mami fick hoppa in i bilen igen, hon körde snabbt mot ystad och jag ringde skånetrafiken för att kolla så tåget gick från ystad istället. Och det gjorde det, så in till Ystad snabbt som fasen och på tåget, hade riktig panik ett tag alltså, och när jag väl satt på tåget var jag fortfarande lite skakis. 

Men men, väl framme i Malmö blev det till att vänta i 40 min innan tåget till Kungsbacka gick. 
Satt mitt emot en tjej som hade sagt upp sig från sitt jobb samma dag, och detta skulle hon ringa runt till alla för att berätta. Och det var samma historia till alla 50 hon ringde upp. Så jag kan hennes dag utantill nu så många gånger jag fick höra om den från början till slut. Och sedan att hon pratade skithögt och hade en väldigt jobbig röst och kallade alla för gumman, darling, cornflakesflinga osv gjorde inte saken bättre. Fast jag satt med musik i öronen så pratade hon så högt att det hördes ändå.
Sedan kom där en SJUKT mysko gubbe, antingen var han schizofren eller så var han drogpåverkad. Kändes inte alls bekvämt att han satt nära en och pratade och mumlade och frågade massa frågor som han trodde han fick svar på.

Men jag överlevde färden och nu sitter jag här. Krille stack och jobbade vid kvart i sju imorse, sedan ringde han någon gång vid halv 10 tiden och säger att han kommer hem med frukost om typ en halvtimme, så jag fick vackert pallra mig upp, men sedan kom katten så la kvar och mös med den. 
När Krillis kom hem käkade vi frulle och efter typ 45 min stack han igen. 

Nu ska jag snart börja skriva skolarbete och fördriva tiden.


Tisdag

Vilken start på dagen jag fick idag. Hade planerat att köra in idag, men det gick inte visade det sig. Där stod jag 07.00 och hade precis kommit ut ur duschen och bussen går 07.18.
Fick snabbt som fan ringa till louise och josse och säga att jag inte kunde köra längre, och det blev lite kaos där ett tag. Men deras pappa fick köra oss in till skolan.
Klockan var typ åtta och vi börjar undra var allt folk var från vår klass, gick bort till klassrummet, helt dött och bara va i helskotta är detta. Sedan visar det sig att det visst var tisdag och då har vi sovmorgon till 09.20.
Så vi fick sysselsätta oss med kortspelande och lite frukostkäkande.

Rolig lektion hade vi sen iaf, men vissa saker vill man bara inte veta om ens lärare. haha.

Slutade vid 11.10 och gick och åt, lite smått utskällning av en mattant också, trevlans.
Åkte sedan hem 12.25 och sedan dess har jag suttit vid datorn lite, varit och handlat, packat färdigt och ätit lite.
Ska ner och värma mat om typ 40 min också.

17.06 går mitt tåg. först till malmö som tar typ 1,5 timme, sedan vidare till göteborgståget och sitta på det i 3 timmar. göttmos vad mycket tåg jag åker nuförtiden. 21.57 är jag framme hos min krillis.

Så nästa uppdatering blir ifrån Kungsbacka, har även kameran med mig så när jag kommer hem ska det redigeras foto och läggas upp. Vädret blir ju förhoppningsvis bättre denna gången så jag håller vad jag säger med foto. 

Har packat ner skolarbete och skit som ska göras. Krille jobbar hela dagen imorgon så jag ska plugga som fasen och såklart prata med bävsan rävsan! :D


Aja, skriver ikväll när jag är framme 


Måndag

Imorse var jag trött, ja fy bubblan vad trött jag var.
Men pallrade mig till skolan och hade skola i ungefär 1 timme, sedan slutade jag. Skrev ut mitt APU arbete och lämnade in, en sak mindre att göra. Hann inte med att åka bussen hem och inte hade jag kört in heller så jag fick ringa mormor och fråga så snällt jag kunde. Och fast hon egentligen inte ville så ställde hon upp så jag kom hem vid 10.30 typ. Göttmos.

Satte mig sedan ute i solen och solade magen, fixade naglar och lyssnade på musik. Satt ute i ungefär 1,5 timme sedan började det blåsa lite för kallt så jag gick in igen. har redan börjat bygga på solbrännan, syns kanter redan (:

Nu ska jag försöka ge mig på lite pluggande sedan gör mig iordning för ikväll blire barnpassning. Ska även hinna kolla igenom min packning igen om det är något mer jag kan packa ner nu.
Imorgon går jag i skolan till lunch ungefär, sedan sticker jag hem och packar det sista och kollar så jag verkligen har allt, sedan blire Kuuungsbaaaacka! (:

That´s alles för idag.

<3




Jag älskar dig


shopping






ytterligare två par skor till min samling (A)


Sitter och pratar med Krille i telefon, eller ja han pratar mest med sin chef i bakgrunden men iaf.
på tisdag kväll åker jag till min grisplutte, är framme vid 10 tiden och det är ingen rolig kväll för krille har jouren på jobbet och har jag otur är han iväg på jobb just då när jag kommer och då är det synd om mig =(

Det vi har planerat hittills är att vi ska färga krilles hår, vi ska hitta en klänning till mig till bröllopet vi ska på, handla ny piercing till mig, åka till ramberget och kanske ngt ställe i varberg. jäkla farande på oss.


men men. nu ska jag logga in på skype och prata med grissnutten där istället.


nails





dom översta gjordes sent på kvällen så dom är superkladdiga men va fan. 

Idag har det varit shopping för min del, ska fixa ihop lite bilder från det och lägga upp i nästa inlägg.

-



Idag har penny varit i Ystad med Bäver. Vi hade galet kul.
Sedan blev jag arg, skulle köpa ny piercing, skulle ha en 8 mm lång stav, hon säger att det är en sån också tror jag ju på henne och köper den, också var det en 6 mm och jag får inte byta den. idioter!

Handlade även ett par byxor, ett par sånna korta baggy jeans, LOVE IT. Har redan ett par sånna men köpte ett par i annan färg. Bara längtar efter värmen så jag kan ha dom!
Sedan åkte bäver hem och jag gick till systeryster och spelade Wii och sedan käkade jag köttfärssås, sedan skulle systeryster spela fotboll så då blev jag hemkörd och hon körde till sin match.
Sedan åt jag mat här hemma, och sen vidare till min frisör, hon hade en påse med nagelsaker som jag skulle kolla på om jag ville köpa, men det såldes bara som paket, och jag var bara intresserad av hälften av sakerna. Så jag sa nej nu men fan vet om jag inte ska köpa det ändå. får fundera lite.

Och vad ska jag mer berätta... hmm. på onsdag åker jag till min pissenisse och kommer hem på söndag.
Nästa helg ska vi på bröllop.

Och juste, nu på lördag fyller min finfina kusin år, och jag ska iväg och shoppa, måste hitta student kläder och även klänning till bröllopet. Sedan blir det kanske crusing på lördag också. och på söndag ska vi fira sisilurum.

Så nu är det slut, denna uppdateringen får räcka för några dagar eftersom jag inte gör något vettigt nu om dagarna.




Min roliga dag

Var i tomelilla hela dagen. Fryshuset ifrån Stockholm är på turné, och denna gången var det dags att komma till Tomelilla. Det var så sjukt tråkigt, underhöll mig med att dampa med bäver. satt och ritade, fällde kommentarer till allt och alla osv. Hade rejält med skoj. Vi hade sånna här fina band rund halsen också där det stod våra namn och skit. På lunchen stack vi till Bertils och åt kebabtallrik, jävla gött. åt först upp min egen och sedan åt jag upp bävers också. kräng är jag.
Sedan stack vi tillbaka till folkets park, hittade resten av damerna, dom satt ute och åt och d'är fanns ingen mer sittplats så jag fick sätta mig i min kära lärares knä istället. sååå otroligt roligt. Sedan gick vi in i salen igen, och det blev lite föreläsningar av olika folk.
Och det var då min höjdpunkt kom. Rickard från RMK & c/o (som var med i talang och kom till final och blabla) var där, han spelade upp en ny låt, pratade om sin barndom och sedan sjöng han en av dom låtarna som dom hade med i talang. och jag ääääälskar deras låtar så gud vad naaaaice det var. Sedan var han GALET snygg.

sedan pallade inte vi mer så vi stack hem. det var bara några stycken som stannade kvar. Nu sitter jag och pratar i Skype med krille och camar på msn.

Nu har jag inget mer och skriva men nu ska jag slänga upp bilder från dagen. Kvalitén suger väääldigt mycket, min mobilkamera är inget att skryta om precis.....



Detta var vad jag sysselsatte mg med de första 20 minuterna.


Såhär kul hade vi också


Vi var VIP.




Nu har jag inget mer kul att lägga in, fick inte en enda bra bild på rikard, upprans bananer!

Ska lägga in bilder ikväll på naglar jag suttit och sysselsatt mig med också.



Tjotjim


Tårarna bara rinner

Hittade en sjukt fin film på youtube. Det är en katt som försöker rädda sin "flickvän".

Den är så fin, så sjukt fin. :