Franska med svart


Dagens glittriga

Dagens kund fick ett par glittriga men ändå diskreta naglar :)


19 oktober

Igår, alltså den 18 oktober, hade jag och min snuff klarat av ytterligare en månad tillsammans. 5 månader ♥ Vi sa igår att det ska bli kul att se om vi klarar av ytterligare en månad utan att ha ihjäl varandra, haha. 
Filli kom hit igår vid sex tiden, så käkade vi mat och sedan fixade jag fillis naglar, och nej inte påbyggnader och dekorationer, utan lite peeling, handmassage, fixning av nagelbanden. Golfen förstööör hans händer.
Vi var färdiga lagom till 8 då det blev rester från gårdagens tårta och kockarnas kamp. Filli somnade 21.20 för att vara exakt och jag fick vackert kolla på tv ensam.
Natten var förövrigt skit. Somnade så jävla förbannad. Min telefon la av igårkväll och när jag suttit med den i 40 minuter laddade jag handen för att kasta telefonen rakt ner i golvet, hann dock stoppa mig när jag insåg att mina päron nog skulle undra vad jag höll på med.
Sedan kom helt plötsligt en feber från ingenstans. Låg och skakade som ett asplöv, frös något så fruktansvärt, hade täcket över mig från topp till tå plus att jag grävde in mig i fillis famn totalt. Efter en stund så bara BAM, värmeslag! fick panik och kastade av mig täcket, och helt plötsligt kom frossan igen. Vad fasen händer alltså..?
Men nu efter 2 panodil känner jag mig lite piggare. Ska starta tv:n nu och plugga samtidigt. Har kommit på att viiisst ja jag har typ 14432 sidor teori att kunna också. Har glömt bort det helt typ..

Ikväll blir det en lugn kväll med xfactor och lite sånt :)
 
Ha en trevlig fredag gott folk ♥

Dagens ena

Det är fortfarande en förkyld penny som kikar in och skriver. Det börjar dock gå på rätt håll nu. om bara halsontet kunde släppa också. tredje veckan med halsont (y)

Imorse var jag uppe med tuppen. försökte gå upp kvart över 8. Det gick inte. Och vid halv 9 började fillis: "godmorgon älskling" "dags att gå upp sötnos" "vakna nu gumman". Nu i efterhand är det en söt väckning men imorse var jag såå irriterad för jag var såå trött. Men upp kom jag.

Hade min första kund klockan 10, det blev ett par naturella naglar med ett svagt rosa lackgel över, väldigt naturligt och fint :)
Andra kunden var en fransk-kund som jag har börjat kalla dom ;)
Och såhär blev dom:
 
 
Nu tänkte jag vila en liten stund. Vid 19.45 kommer min syster och hämtar upp mig sedan ska vi köra till badmintonträning. Nu ramlade ni av stolen va. Universums lataste penny ska börja röra på sig igen!
 
Så mjukisbyxor på, ett avsnitt hem till gården och en gosig säng. perfekt!

Ny vecka, nya möjligheter

Ska snart sätta mig i bilen och köra till min älskade, men tänkte slänga in en veckans planering först eftersom det var så längesedan :)
 

Franska x2

Jag är så fruktansvärt trött på denna förkylningen nu. Nyser tamefan 10 ggr i halvtimmen..Imorse när vi vaknade frågade filli "är du lite förkyld?", den blicken den mannen fick då var inte nådig..
Igår hade vi en lugn lördag. Jag, hjärti, logrisen, josse o björnen var i ystad och kollade på bio och sedan avslutade vi kvällen med en glass som mc donalds.
När vi kom hem kollade vi färdigt en av de nya johan falk filmerna, vi båda två somnade sist vi började se den :P
Och nu är det helt plötsligt söndag igen, ska ta det så äääckligt lugnt idag. Josse kommer nu klockan 2 och ska fixa naglarna lite snabbt, hon går runt med 9 naglar just nu så tänkte slänga dit en 10: onde igen ;)

Avslutar detta inlägget med vad det egenligen skulle handla om, nämligen två bilder på två nagelset jag gjorde för ett tag sedan.
 

fredagen 12 oktober

12 oktober alltså. Var har detta året tagit vägen? Om 2 månader fyller jag 21. ångest på hög nivå...
Har inte uppdaterat här på ett tag. Först blev jag sjuk, sedan blev jag frisk och åkte till skolan, gick i skolan måndag-torsdag och nu är jag sjuk igen. Kände igår på sista modellpasset hur hängig jag kände mig och började känna mig superförkyld, och idag när jag vaknde så var jag kalasförkyld, hade hals och öronont. Jättekul!!

Har precis haft två kunder och vet ni hur jobbigt det är när man är förkyld??
Ska ta en riktig vilohelg nu! Typ lägga mig i ett bad i några timmar, sedan krypa ner i sängen och kolla x-factor och leva på panodil..

Ska slänga upp lite nagelbilder som inte har kommit upp än också, men tänkte bara kila in och berätta läget..
 
 
 
 

Dagens nagelbitare

Dagens kund var en liten nagelbitare, en helt egen ras det där ;)
 

Dagens glittriga

Älskar kunder som vill ha annat än vita franska naglar. Även fast det är det jag kommer ha slutprov i så behöver jag lite glitter och blingbling kunder ;)
 
Dagens glittriga kund blev såhär: