Underbara lördag

Då var det helg, igen. det går i ett!
Spenderade min kväll igår hos min underbara älskade. Snacka om att jag offrar mig för den mannens skull, såg på någon golftävling på tv i 5 (!) timmar! Det är 5 timmar av mitt liv som jag aldrig kommer få tillbaka. Men det var faktiskt lite kul och lärde mig faktiskt ganska mycket :)
Har sovit som en prinsessa inatt, och halva dagen idag. Finns inget bättre än att sova intill personen man älskar mest av allt i hela världen.
Kom hem för cirka en timme sedan och om 3 timmar ska jag iväg igen, har egentligen asbråttom :P
Ikväll vankas 21 års firande och därefter paaavvaaan!
 
Måste kila nu innan jag blir alldeles för sen. pussis ♥

Lila glitter

Dagens kund ville ha glittriga franska och valet blev ett mörklila glitter. superfint! :)

Vita franska & blåa glittriga

De vita franska är från sista modellpasset på skolan förra veckan och de blåa glittriga är ifrån idag :)
 
 

Tisdagen 25 september

Godmorgon solstrålar!
Skriver detta inlägget i all stress. Har kund om en timme men tänkte att jag skulle kolla in om här en sväng.
Min helg har varit awesome. I lördags var  det pavvan som gällde, och min finaste snuffis överraskade mig och dök upp där. Och helt plötsligt fick jag sovsällskap den natten också.
I söndags stack jag in till ystad på morgonkvisten för att passa systers kisemisar, var gaaanska trött efter lördagen så sov halva dagen med katterna tätt intill. Hur mys som helst.
På kvällen kom snuffis dit, så käkade vi pizza och kollade film halva natten. På måndagen sov vi ut ganska länge sedan vid 1 begav sig snuff till golfbanan och jag var kvar i ystaden till 6 på kvällen, var hemma om sedan körde jag till snuffis igen.

Känns inte som jag gjort något annat än att vara med fillis i helgen men det har jag ju faktiskt.
Kom hem för typ en timme sedan, och nu sitter jag och gosar i fills hoodtröja. Underbart att känna hans doft var man än går! :)

Men nu har jag askalas bråttom. Skriver mer senare för ska lägga upp bilder på två set naglar som jag inte visat än!

Puss ♥

4 ♥

4 helt underbara månader med dig.
Tänk att det redan har gått ett halvår sedan vi började träffats.
Skulle inte byta bort dig mot något i världen!
 

 

Dagens andra modell

Efter lunchen idag kom vår andra modell. Hon hade långa naglar i sig själv, fick fila ner dom en bit först för att kunna få dit tipparna bra. Provade med mall först, måste lära mig det också, tyvärr.. Men det gick inte på hennes naglar, så tippar fick det bli :)
 
Blev hyffsat nöjd över dessa naglarna. Det är det där jäääädrans smilet som inte blir som jag vill riktigt..

Min första nagelbitare

Hej på er.
Idag hade vi våra första modeller på skolan. Den första var en nagelbitare, sjukt dumt att jag inte tog före bild på det..
Men såhär såg det ut efter:
 

Lampan gör att det blir lite konstig glans på naglarna. Ska tänka på det nästa gång jag fotar naglar :)

Mitt första nagelset

Har inte uppdaterat här nu sen i onsdags, men har faktiskt njutit av att vara hemma. Just nu känns det som jag bor på behandlingshem och bara får vara hemma på permission över helgen :P Men så är ju faktiskt inte fallet.
Nu är det söndag och jag är tillbaka vid skolan, bor i en lägenhet mittemot skolan, nära och bra :)

Men tänkte dra snabbt vad som hänt sedan sist. I torsdags i skolan så fortsatte vi öva på att göra naglar med tekniken reverse. Sedan på eftermiddagen fick vi leka med glitter och färger, sååå kul!!
När skolan var slut hämtade pappa mig också körde vi hem. Kändes konstigt att sova i sin egen säng, men aaack så jävla skönt!
I fredags gjorde jag mitt första nagelset någonsin, bild kommer längre ner. Sedan begav jag mig ner till logrisen o c/o, kollade på fångarna på fortet och tramsade en smula.
Igår, alltså lördag, packade jag upp lite och packade ner nytt, sedan på kvällen kom min efterlängtade älskade Flip.
Och idag var jag först med Fill till ett sedan var det packning och förberedelser och sedan iväg till staffanstorp.

Thats it.

Nu ska ni få se bild på mina första naglar, inte så jättenöjd men nu vet jag vad jag ska göra annorlunda nästa gång! :)
 

Dagens irritationsobjekt

Dagens irritationsobjekt nr 1 - Jag har sån tur att jag kan åka bil till och från skolan med en tjej som bor här i närheten. (bor ju inte hemma nu när jag går utbildning). Idag skulle hon dock iväg efter skolan så fick ta buss/tåg hem. och detta i sig är ju inte irriterande, det är ju helt okej. Meeen när jag sitter i busskuren inser jag att mitt busskort ligger i jackfickan, och nu förstår ni säkert själv att jag inte hade jackan med mig, utan det låg vackert hemma på sängen där jag bor nu.
Och mitt bankkort funkar inte att betala med på bussar, de tar inte kontanter och smsbiljett funkar inte.
Jag var strandsatt i Staffanstorp. Det slutade med att jag fick traska iväg till pressbyrån, köpa ett nytt busskort för 210 kronor för att kunna ta mig därifrån. En resa som annars kostade 36 kronor kostade nu helt plötsligt mig 210 kronor. Gissa om jag var irriterad?

Dagens irritationsobjekt nr 2 - Väl på bussen. Några säte bakom mig sitter en tjej som pratar i telefon. Hade inte sett hur hon såg ut överhuvudtaget, bara hörde henne. Eftersom det inte gick att undvika vad hon sa så hörde jag hela samtalet, alltså hann jag höra 20 minuter av hennes kackel. Denna tjejen pratade oavbrutet, konstant, hela tiden. Hon pratade som en 15 årig fjortis, som nyss börjat festa, som nyss börjat träffa killar. Hon gapade över hela bussen och asså tänk er den väääärsta fjortisrösten, och samtalet handlade om killar, festar, vem som gjort vem med vad osv. För hennes skull hoppas jag att ingen på bussen kände henne och förstod vilka hon snackade om, för hon nämde namn till höger och vänster. Vid detta tillfället var jag glad att jag har en spärr inom mig som gjorde att jag inte vände mig om och skrek "håll käften"! för det var ungefär det enda mina tankar bestod av.
Och när jag ändå berättar om denna bruden, efter att ha bara hört henne snacka så hade jag föreställt mig hur hon såg ut. När jag gick av bussen kollade jag på henne, för att inte vara elak så kan vi ju säga att hon såg ju inte ut som jag hade trott. Mer som en tönt som trodde hon var cool. Där var jag elak ändå.

Dagens irritationsobjekt nr 3 - Inte nog med att jag behövde lyssna på den här brudens snack i 20 lååånga minuter, bakom mig sätter sig en flicka/tjej/tant/kvinna, kalla det vad ni vill, i 55 års åldern typ. Hon var hungrig. Eller sugen på att äta. Skit det samma. Hur som helst så beslöt hon sig för att äta lite på bussen. Fine by me. Jag vet hur det är att alltid vilja käka. Men...! Skillnaden är att jag vet hur man tuggar med stängt mun.
Denna damen smaskade på ett vidrigt sätt, inte vanligt smask utan sånt som låter så jävla vidrigt så man känner hur det man åt till lunch vill komma upp igen, nu var jag äcklig, men så var det verkligen. Vid detta tillfället var jag glad att jag hade en spärr i mig som gjorde att jag inte lät det komma upp igen.
Men snälla människor, tugga med stängt mun bland folk..!
 
Förövrigt har jag haft en bra dag ;)
Nu ska jag sova. Godnatt ♥

Dag 3

Då var tredje dagen på utbildningen passerad. Idag lärde vi oss göra franska med en metod som heter Semi-Reverse. Blev ganska nöjd med nageln jag gjorde med den metoden (bild kommer längre ner).
Dagarna bara flyger förbi. När jag gick i "vanlig skola" (grundskola och gymnasiet) kollade jag på klockan var femte minut och bad om att tiden skulle gå snabbt.
På denna skolan kollar jag aldrig på klockan, vi är så fullt uppe i vad vi gör, och helt plötsligt är det lunch och helt plötsligt är det slut för dagen. Det går så sjukt snabbt, men det är väl så när man gör roliga saker och man är inne i det hela tiden.
Förövrigt har jag nog blivit utsedd till klassens clown. En av mina lärare sa idag "Dina kompisar skrattar rätt mycket åt dig va?".
Vid ett tillfälle så satt jag och gjorde en nagel på Nathalie, också råkade jag säga något som gjorde att alla andra brast ut i gapskratt, och vet ni hur svårt det är att sitta och få till ett bra Smile (den franska kanten) när personen man gör det på skakar av skratt? om ni inte vet så kan jag berätta att det är svinsvårt!
Krävde att få en ny person att göra naglar på. Det fick jag inte om ni undrar.

Imorgon är sista dagen denna veckan. Då ska vi lära oss den tredje o sista tekniken, Reverse. Det verkar lite svåååårt men ska nog fasen få kläm på det med! :) Imorgon ska vi även få pyssla med glitter och dekorationer. ska bli sjukt kul! :)

Nu ska ni få se en bild på min första nagel med tekniken Semi-reverse

Hyffsat nöjd, dock ska jag lära mig göra djupare smile! :)

Utbildning day two!

Gillar ni min svengelska i rubriken?

Då var dag 2 förbi på utbildningen. Idag fick vi känna på lite olika gelsorter och kladda med dom på tippar.
Sedan var det dags att lära sig skulptera på tippar, och få allt rätt med var gelen ska ligga som tjockast osv. det är ett jäkla pillerill vill jag lova!
Sedan övergick vi till att göra naglar på varandra, att få till ett perfekt smile var inte sådär superlätt, men skam den som ger sig. Okej.... skam på mig då eftersom jag efter min första nagel sa att jag skulle hoppa av utbildningen nu med en gång.

Ska börja ta foto på vad jag gör också snart, men inte kul riktigt än när man inte känner sig nöjd :P
Men såhär ser mina naglar ut förtillfället. 3 stycken är förlängda fransk manikyrisar, 2 stycken är bara tippar, och 5 stycken är sig själv. Ser lagom dumt ut :P
 
Ena handens förlänga naglar, gjorde av Nathalie

Andra handen, ringfingret förlängt av läraren Petra. Och de andra två består av tippar. en Clear och en Naturell.
 



Nagelterapeut-utbildning dag 1

Då var första dagen på utbildningen över. Kommer ta mig år att skriva detta inlägget, förklarar varför sen.
Vi är en liten grupp, superhärligt! Vi är 3 nybörjare på Gel och en som har gått akryl innan som ska lära sig gel nu.
När vi kom idag såg vi våra stora reqbags med våra saker i, det var som julafton. Fotar innehållet i helgen när jag tar hem det! :)
Vi fick börja med att märka upp våra saker, och tro mig när jag säger att det behövs, vid skoldagens slut var våra saker totalt huller ombuller! :P
Vi började direkt med att gå igenom hur man gör en "Prep", alltså hur man förbereder naglarna inför att materialet ska läggas på. Gör man inte detta noggrannt kan man glömma ett hållbart resultat.
Därefter gick vi in på hur man sätter tippar rätt, hur man väljer rätt storlek, hur man ska fila dom osv osv.
Och här kommer vi till anledningen för att jag har svårt att skriva. Har just nu tippar på 7 naglar som vi har övat på att sätta på varandra, och har alltså endast tippar, ingen gel eller något ovanpå, dom är ju supertunna så det är med största försiktighet jag skriver detta.
Tyvärr har jag även väldigt ont i 3 av naglarna då jag blev överfilad, gör ont något så in i satan.
Så jag lovar er som kommer vara mina kunder i framtiden, kommer aldrig överfila på er!
Imorgon ska vi börja kladda med gelerna! Vi ska börja att öva på tippar sedan ska vi även börja fixa på varandra. ska bli så sjukt kul även om jag är livrädd för att det är skitsvårt :P
 
Såhär ser mina naglar ut nu, Genomskinliga tippar blandat med naturella tippar. inte så jättevackert nu men det ska det bli ;)

tippar, tippar, tippar. kommer drömma om tippar

Imorgon smäller det!

Tänk att den dagen som har känts som en evighet iväg nu är kommen!
Imorgon börjar jag min utbildning till nagelterapeut. Ska försöka vara jätteflitig och skriva ner efter varje dag vad vi gjort och såklart lägga upp bilder! :)
Nu ska jag krypa till sängs, måste vara pigg imorgon.
Godnatt

Pink & Ed Hardy


silversparkle


vecka nånting


Tisdagen 4 september

Idag är ingen bra dag.
Jag har träningsvärk i revbenen typ.. Känns som revbenen är sönder men enligt Filip har man tydligen muskler där med, och mina sådana är såå ömma.
Min vänstra axel har pajat, igen...
Jag börjar bli förkyld.
Jag är allmänt trött.

Men i övrigt mår jag bra.
 
Snart kommer dagen då jag kan kicka igång bloggen ordentligt, med nagelrelaterade inlägg.
Skolan börjar om 6 dagar och jag är så nervös, men ändå så jävla taggad!

Nu ska jag lägga mig och kolla lite på andra avenyn, helt underbar serie.

Såhär ligger jag förresten när vi ser film;
 
Fast ja, med huvudet på andra hållet.
Varför ligga i en mjuk säng när man kan ligga på sin snutt.