Franska med en touch of dots

Gör alldeles för mycket franska naglar nu för tiden. Men dagens ena kund pimpade iaf till det med lite prickar på alla naglar.


Kommande vecka

 

Då var ytterligare en helg förbi

I fredags spenderade jag min dag i salongen. Hade först josse som kund sedan gick vi ner på stan och lunchade. Då ringde pluttis och sa att han satt på salongen och drack kaffe med Tim, så fick vackert vandra tillbaka dit direkt när vi hade käkat. Satt och snackade med alla 3 en stund innan Filli var tvungen att sticka och jobba. Resten av eftermiddagen spenderade jag och Tim framför datorn och spelade spel och kollade youtubeklipp ;)
Filip fick omdömet :"han verkar bra din snubbe, stabil lixom" haha. vad han menade med stabil vet vi dock inte riktigt ;)
Sedan när Tims kunder kom vid 4 stack jag hemåt och hade en väldigt lugn och härlig fredagkväll liggandes i sängen med hem till gården och pretty little liars.
 
Igår var en läskig dag. Dags för första släktmiddagen med Filips släkt. Och jag är som en kameleont, anpassar mig efter sällskapet och miljön ;) Så fina lockar och snäppet mindre smink var det som gällde.
Hade detta varit för typ ett år sedan hade jag varit galet nervös, men eftersom jag har vuxit så otroligt mycket som människa och vågar så otroligt mycket mer så var det inte alls farligt :) Och det gick jättebra förutom att jag inleder hela kvällen  med att spilla champange på mattan. haha.
 
Idag har det inte blivit många knop gjorda, var hemma från filip vid 1 och sedan har jag i princip bara vilat och sedan tog jag ett ryck och dammsugade och plockade undan på rummet.
Nu ska denna bruttan ner och ställa sig i en varm dusch och invänta mitt hjärta.  ♥

Ny vecka, nya tag

 
Min vecka är ganska oplanerad vad gäller fritiden., Inte för jag har så mycket fritid längre då jag jobbar och pendlar 3 timmar om dagen. Men kommer träffa mitt hjärta en del också som vanligt,också ska jag motionera o ha mig.

Mitt 2012 i text

Mitt 2012 var utan tvekan det bästa året i mitt liv hittills. Men vet ni vad, jag tror 2013 kan bli ännu bättre.

Vänner och festligheter
Jag hittade tillbaka till mina pinglor och det känns verkligen superkul.  Var ute och festade rätt många helger med både de ena pinglorna och de andra pinglorna :) Fick festa av mig rejält 2012 för nu kommer jag inte ha tid med det mer..
Umgicks dock inte så mycket med alla som jag hade velat, men nu när man själv står i smeten inser man hur svårt det är att få ihop vänner, pojkvän och jobb.. Ibland vill man klona sig.
Utbildning
2012 var året då jag verkligen tog tag i mina drömmar. I april fick jag nog av att vara timvikarie på dagis och anmälde mig till manikyristkursen som var början till målet. I maj hade jag slutprov, och jag var nu diplomerad manikyrist. I september var det dags att börja på the best of the best, nagelterapeututbildningen.
Även fast jag aldrig trodde jag skulle lära mig, så gjorde jag det. 11 december stod jag med diplomet i min hand, jag blev diplomerad nagelterapeut, och vet ni, jag tror inte riktigt jag har förstått att det faktiskt är sant än.
Hann även med att gå två mindre utbildningar, nämligen frans & bryn och vaxningsutbildningar.

Jobb
De första månaderna på 2012 jobbade jag som timvikarie på olika dagis, eller förskolor, som det så vaaackert heter. Det var värdelöst, de kunde ringa klockan halv sju på morgonen och kräva att man skulle infinna sig på ett dagis innan vi hade lagt på luren i princip..
När sommaren kom var det dags för sommarjobbet på ålderdomshemmet för andra året i rad. Det är faktiskt ett sånt otroligt givande jobb och en del av mig vill tillbaka i sommar på typ bara 50% tjänst, för personalen är så go.
Efter min utbildning var jag påväg att hyra in mig i en salong i tomelilla, då kom Tim med världens bästa idé och 3 veckor senare hade vi kickat igång allt.
Nu är vi visserligen inne på 2013, nu jobbar jag, tillsammans med Tim på hans frisörsalong Hair Studio 23. 
Det är fortfarande lite kvar att fixa innan allt rullar på och det känns nervöst men samtidigt så stort och underbart.
Även om det kommer vara segare än sirap nu i början och min hjärna håller redan på att kollapsa av alla ord som har med att vara egen företagare att göra..

Kärlek
Min lilla kärlekshistoria.
Tänk er att ni ser en kille och bara tänker, "honom ska jag ha!" och någon månad senare är han din. Det förklarar min kärlekshistora 2012.
Jag har aldrig i hela mitt 21 åriga liv varit så dödsförälskad som jag är i min plutt.
Hade inte tänkt gå in på detta ämnet så mycket mer, jag är lyckligast i världen med Filip och jag hoppas jag får fortsätta vara det resten av livet ♥
 
Så kära 2013, du inser hur mycket du har att leva upp till va? Bara bring it on!

 

2013

 
Jag ska sätta mig och lägga in bilderna sedan nyår nu någon dag. Men för att säga något snabbt om mitt nyår så var det mysigt och kul. Började kvällen med fina vänner och sedan begav vi oss till en fest i kivik där min älskade var. Att få påbörja det nya året på det sättet kan inte bli bättre!
 

Årsresumé april, maj o juni

I början av April började jag jobba med världens sötaste 6 månaders lillkille. Det var 3 mysiga dagar i veckan vi spenderade ihop även om det i början mest bestod av att vi sov eller åt ;)
 
 
Vi festade väl en del också antar jag, en kväll dök även filip upp och då såg det ut såhär:
 

Lagom nöjd tjej ;)
 
I mitten av april påbörjade jag min manikyristutbildning som var första steget mot min dröm.
Det var en 4 dagars kurs och hann även med en dekorationskurs den veckan. Vi var bara två personer som gick utbildningen och det var inte förrän typ sista dagen vi började snacka ordentligt, numera är vi goda vänner! :)
 
Maj var en underbar månad för min del.
Jag pluggade supermycket inför manikyristprovet, jag jobbade på som vanligt med lilleman.
Men sedan fanns där lite höjdpunkter.
Vi bokade biljetter till Johans Glans nya show, vi påbörjade en nedräkning som då var uppe i 230 dagar och nu ska jag med glädje skriva att det endast är 31 dagar kvar!!
Umgicks även med Filip så ofta jag bara kunde och den 18 maj konstaterade vi faktumet: det var vi!

Jobbade lite i salongen och jobbade lite på Ystads saltsjöbad.
Den efterlängtade grisfesten var också denna månaden och den kan aldrig bli fel, superkul.

Jag dipdyade mitt hår rosa.
 
Och höjdpunkten på månaden; jag blev färdigutbildad manikyrist.
 


Också har vi juni månad.
Började denna månaden med tingvalla och sommarnatta, det var perikles som spelade och det kan ju inte bli annat än rätt.
Veckan efter var det en studentfest, en fest som fick mig att öppna ögonen lite och inse verkligheten.
Annars fick jag i mig gluten på den festen och efter 4 timmar var det kört för min del och dagar av fruktansvärda magsmärtor plågade mig.

En annorlunda sak som även hände var att en modellagentur ifrån hamburg ville ha dit mig.
Jag började även jobba på mitt sommarjobb, på ett ålderdomshem, blev nog sista sommaren där eftersom jag förhoppningsvis klarar mig på mitt nageljobb denna sommaren.

Andra saker som hände denna månaden var lite kulla, lite pavvan, lite ullared, lite midsommar och massa mys med min pojke!