my love

Idag på jobbet blev jag lite handspådd. Dom sa att jag var en sån person som höll mig tillsammans med en person länge, och jag antar att det stämmer. Jag och min krillis håller ihop i vått och torrt. Lite tjafs, bråk och andra saker har varit påväg att skilja oss åt, men icke sa nicke. Vi sitter ihop med superlim.





I will always love you

En liknande sån här film fick bland annat krille på vår halvårsdag. Hans innehöll inte riktigt samma bilder som dessa och där var lite text också på slutet. Men kände att det är en fin sak mellan oss så det fick göras en ny med bara bilder som jag ville lägga upp här.

Drömmer sjukt mycket

Jag är en sån som drömmer väldigt mycket, och oftast är drömmarna helt out of space alltså.
Nu i tre nätter har jag drömt något väldigt obehagligt. Nämligen att lille Krillis är otrogen. Blir arg på honom när jag vaknar och berättar alltid för honom vad han håller på med. Själv tycker han inte att jag kan bli arg på honom för något jag drömmer, men det blir jag.
I denna nattens dröm grät jag en del, precis när jag skulle ändra status på facebook till singel i drömmen så vaknade jag av att jag ville gråta i verkligheten också. När jag insett att det var en dröm tog jag tag i mobilen direkt och skickade till Krillis.
 
Drömmer ibland om maten på jobbet, tror det är ett tecken på att jag jobbar för mycket. Drömmer om de mest sjuka och overkliga sakerna som typ aldrig kommer inträffa. 

Nog om det, tror jag. 

Idag har jag jobbat 12.00-21.15. Hade väldigt roligt idag, men jag ska skada bäver en dag när hon minst anar det! Den apan gick fram och knäade mig på en nerv på sidan av låret och helskottans bananer vad ont det gjorde! Har börjat hota henne så smått idag, och när hon minst anar det ska hon få igen!

Nu ska jag lägga mig och sova, och antagligen drömma en konstig dröm. 

 
 

Och just det, min mami och papi har kommit hem nu efter 1,5 veckas semester typ. De avslutade sin lilla tripp med att åka till Ullared. Har fått en datorväska och en ny datamus och lite nagelprylar.
Tycker det är så jobbigt att jag jobbar nu, kan inte ha påbyggnader där och jag saknar att fixa och hålla på med naglar...


NU ska jag sova.

en helt vanlig måndag

Då var min lediga helg över och nu börjar jobbet och slitet igen. jobbade 13.00-20.30 idag. Jättehärligt att jag slapp vara kvar till stängning. Imorgon börjar jag 12.00 och hoppas på att jag kan sluta vid 8.
Har haft en bra och mysig helg med Krillis. vi båda var dock så trötta efter veckans arbete så tror vi sov mer än vad vi var vakna.
Min blogg suger förtillfället, men jag har inget mer liv än att jobba känns det som nu. Ska lägga upp en film nu någon dag också. sedan lite bilder på lite naglar som jag inte har hunnit lägga upp än.

nu ska jag gå och göra mig iordning inför sängen och sedan sova så goooott

24 juli 2010

1 halvår, 6 månader och 183 dagar sedan det var den 24 januari.
1 halvår, 6 månader och 183 dagar sedan Jag och Krillis blev tillsammans.

Krille har fått tre presenter idag. Den sista började jag själv gråta av och Krillis säger att han blev tårögd, men det tror jag inte på.
Idag ska vi åka och käka pizza och sedan se på bio.

men nu ska jag se Glee medan krillis duschar.  


Onsdag tror jag

Har sjukt dålig koll på vilken dag det är. Jag bara vaknar, gör mig iordning, sticker till jobbet, jobbar, åker hem, äter, lägger mig i sängen med datorn, somnar. så håller mina dagar på och jag har inte koll på någonting.
Har varit och är sjukligt omänskligt trött idag. De andra dagarna nu har jag jobbar kvällar, idag började jag redan klockan 12 och slutade 19.00. Och de första timmarna gick bra, sedan blev jag så trött så det kändes som om jag befann mig i en helt annan och egen värld.

Imorgon skulle jag egentligen börja 13.00 men nej tiden blev ändrad och jag ska börja redan 12 imorgon igen.
ska sova tidigt idag och se om det hjälper mig imorgon.

Men nu är mina jobbtröjor färdig tvättade så ska ner och hänga upp dom nu.

se ya

då vare dags igen

Iväg till jobbet.


tröööött

Då var första jobbedagen över. Jobbade 16.00-22.00.
Helt okej dag. Lite för trött i fötterna så som man springer runt där :( 
Imorgon jobbar jag igen klockan 16.00 så det blir väl ungefär lika länge som idag skulle jag tro.
Sen jag kom hem har jag ätit, pratat med krille och läst igenom bloggar.
Ska alldeles strax stänga datorn och läsa veckorevyn, men tänkte bara skriva en liten snabb uppdatering.

Godnatt

snart dags att sticka

Har varit och ätit hos mormor, legat och vilat och nu pratar jag med krillis på msn.
Har lite kvar att fixa sedan sticker jag och jobbar. och jag är så äckligt nervös..

så vi hörs senare om jag överlever dagen....


nervös

Nu börjar jag bli jättenervös inför imorgon. Kommer ha glömt bort allt jag lärde mig när jag provjobbade. Kommer faila helt. :O
Pratar just nu med Bäver på msn, ska få henne att förstå min skräck, men det funkar inte så bra.

Imorgon börjar jag min dag med att äta middag hos mormor. Hennes underbara goda köttbullar.
Egentligen undrar jag vad det är med just mormrar (?) och köttbullar. De flesta jag har pratat med säger att deras mormrars (asså whoot, så kan det inte heta...) köttbullar är enormt goda. Det är något skumt det där.
Sedan ska jag ta lilla bilen och köra in till stan för att sedan börja jobba klockan 16.00 som sagt. Hur länge jag kommer jobba vet jag inte än, det får jag se imorgon.

Nu önskar jag mig själv lycka till inför imorgon och ska snart börja förbereda mig inför att sova :)


Lördag kväll

Blir en lugn lördag kväll för min del. Mimmi kommer snart hit och leker med mig. Vad vi hittar på får vi la se. men det blir säkerligen roligt.
Min man är ute och äter med sina polare, dissar mig helt och hållet. Men det är lugnt.

Tänkte inte skriva så mycket mer.


Måste bara berätta att jag knappt känner igen mig själv idag. Har sminkat mig mycket mindre, har håret annorlunda, har röd och vit randig tröja, vilket jag aldrig använder annars.
Men det är trevligt det med.

Nytt jobb

Körde in till stan innan. Pratade med chefen i kiosken och nu har jag jobb. Provjobbade där innan sommaren, sedan blev det inte så att jag började jobba där, men nu så. Börjar imorgon 16.00, missar kulla.
Kulla med Perikles har jag väntat på sen förra sommaren, och nu missar jag det. Det känns inte alls bra.

Samma med kiviks marknad på tisdag... skit också.
men får väl tänka på att medan alla andra slösar pengar så tjänar jag lite pengar.

nu ska jag fortsätta deppa...


det är vaarmt

Även fast solen inte skiner så mycket så är det grymt varmt. Min fläkt jobbar för fullt för att jag inte ska få värmeslag eller något.

Ska snart ner i duschen och sedan göra mig iordning för att köra in till stan för att prata jobb.
Min natt har inte varit kul, vaknade av åskan och den höll på såå länge, sedan blev det tyst en stund sedan kommer världens knall, hatar åska. Tycker inte alls det är kul..






Med detta säger jag godmorgon..



min dag

Imorse försökte jag få tag i det jobbet jag hade för en dag och säga att jag inte ville jobba där längre. Efter några samtal, utan svar skickade jag ett sms där jag förklarade läget.
Sedan gjorde jag mig iordning och följde med mami och papi till Ystad och sedan Tomelilla.
Hemma efter någon timme och var så sjukt trött då så jag la mig i sängen lite framför datorn och degade.
Och här är jag inu, sorgligt värre.

Hur som helst, under tiden jag struntade i att skriva blogg var jag, min kära man, mami, papi, farmor och farfar och gick på stranden en kväll. Det blev lite foto och jag slängde ihop några av dom i en slarvigt gjord film:




Såja, tror jag ska göra en liten nagelvideo sen.. har lite tankar och idéer..


Update; såg nu att kvalitén suger! blir sjukt irriterad

godmorning

Det värsta med sommaren är att det är så varmt i rummet på nätterna och fönstret kan man inte ha öppet för då kan man räkna med 4 mygg, 3 malar och några flugor, och hur roande är det?
Så istället har jag en fläkt brevid sängen, men det är ju ett sånt jobbigt ljud att ligga och höra på. Precis innan jag somnar brukar jag stänga av den, vaknar igen vid 4 tiden av att jag håller på att kvävas av värme (nästan iaf).
Då startas fläkten och jag somnar om, vaknar vid 9 av att jag har tagit täcket på mig för att det blir för kallt, så då får fläkten stängas av igen och så fortsätter det.

Nu säger jag godmorgon och beger mig neråt för att äta lite frukost.  

dagens nagelsaker

Handlade som sagt lite nya saker idag till naglarna.



Handlade 3 burkar med glitter; vitt, guld och rosa (som dock ser ut som lila på bilden)
ett nagellack i guld med smal pensel till att måla exempelvis mönster med.
En förvaringssnurra till pärlor, ska sätta mig och fylla på den en dag.
Och tillsist en nagelbandsskärare eller vad man ska kalla det.

Rekomenderar verkligen det sistnämda, den skär av nagelbanden snabbt och enkelt och man slipper dom på ett tag. Detta är den första jag äger, och det är verkligen en budget vara, men den funkar utmärkt.


Video från Liseberg

Här kommer en liten video från Liseberg. Tre av grabbarna hade 5 kamp. Krillis kom 2:a, duktig pojke.




Killen som har hand om detta ståndet var sjukt chill, triggade pojkarna som fan ;)

Inget jobb

Blev inget jobb idag. ska inte fortsätta jobba där. Får inte tag i någon och jag orkar inte med att ha ett jobb utan schema. Mitt jobb är baserat på om det är fint väder eller inte, kan inte ha det så.
Nu kommer jag antagligen börja jobba på ett jobb jag provjobbade på i början av sommaren. Jävla hoppande på mig.

Idag har jag sovit ut lite, gjort mig iordning och sedan körde jag och mamma till tomelilla marknad.
Mina inköp för dagen blev nagelbandskärare, 3 burkar med glitter till naglar och en "snurra" eller vad jag ska kalla det för som jag ska lägga ner pärlorna i så jag får lite ordning på sakerna. Hade tänkt fota detta sen och lägga upp.

Väntar på att krille ska sluta jobba så han kan komma hem och prata med mig på msn. krillis krillis

Allt för mig just nu

suck

jag vill inte jobba imorgon. Men imorgon ska jag ladda på annat sätt, ska se till att ha ätit riktig middag innan jag kör så jag inte får panik för jag inte har ätit. Ska ha med mig något litet att äta som jag snabbt kan trycka in i munnen, ska ha med mig dextrosol så jag får lite sånt i mig, och ska inte kolla på klockan så ofta utan bara jobba på och bli glad när jag ser att tiden har gått snabbt.
Tanken är att jag ska jobba varje dag det är sol, och när det är dåligt väder ska jag ringa och fråga om jag ska jobba eller inte. Alltså kommer jag inte vara ledig en enda solig dag mer i sommar, kommer inte bli mer brun än såhär. Får missbruka solarium eller något.
Förövrigt saknar jag ihjäl mig efter Krille. Avståndet cuttar sönder mig inombords alltså. om 10 dagar har vi varit tillsammans i ett halvår. Var har tiden tagit vägen? men jag antar att det är så att tiden går snabbt när man har roligt.

Nu ska jag snart gå ner och hämta ett glas vatten och sedan får jag nog sova.



you and me <3

jobb

Första dagen på jobbet idag. Jag gillar inte det. Har både hållt på att svimma och kräkts. Underbart när man ser alla gå runt i bikini eller liknande och bada i poolen och man själv jobbar som en gnu och plockar undan efter dom och servar dom.

När jobbet var slut ringde krille och jag satt och vilade en stund i bilen innan jag körde hem. väl hemma fixade jag lite mat direkt, annars hade jag fått panik. Nu ligger jag bara här, slut som jag vet inte vad. Fötterna värker och jag mår dåligt. ska sova en stund nu innan mamma och pappa kommer hem och då blir det riktigt middag.

vi hörs ikväll


Naglar på syster

När jag hade en paus från bloggen fixade jag min systers naglar. Hon ville ha en påbyggnad med fransk manikyr. När jag sa ja till det visste jag nog inte vad som väntade. Att bygga på naglar på en nagelbitare är inte så lätt. Hade jag gått en utbildning hade det varit lättare för då hade jag lärt mig det.
Men det var bara till att försöka.
Eftersom hon är nagelbitare börjar hennes naglar alldeles för långt bak än vad de normalt gör, därför hamnar tipparna så högt upp.

Men här är en bild på slutresultatet iaf:


Som sagt, tipparna hamnar alldeles för högt upp, men det är hennes eget fel.
Som dekoration fick hon två hjärtan på lillfinger naglarna.

Liseberg

Då ska jag lägga upp lite bilder från söndagens äventyr på Liseberg. Något jag lärde mig var att man absolut ska vara där så tidigt som möjligt, för tiden går så sjukligt snabbt där.






Krille, jacko och birdie hade 5 kamp.




jacko hade lite annorlunda stil när han skjöt


spegelhus, ja tack













Nog vet jag att jag har en gris till pojkvän, men detta är överdrivet.



Detta blev mitt under dagen. (:

Nu kallar maten.

Bilder från lördagen


Vår dag började med att vi skulle åka ut till Björkö. I väntan på båten satte vi oss ute i solen.




under båtfärden fick jag se mina första brännmaneter. Hela vattnet bestod av sånna var man än kollade.







När vi var framme på Björkö gick vi ner till ja vad jag nu ska säga. hamnen typ. Där var någon dag med karuseller och saker. vi gick en runda och sedan satte vi oss på ett ställe och åt lite och umgicks.
När vi hade suttit där ett tag gick vi med Krilles mamma till någon av hennes kompisar. de bodde på ett ställe med världens finaste utsikt.
När vi var färdiga där gick vi tillbaka till huset och började grilla. Jag och mimmi la oss och solade med vars en breezer i handen. Det var sjukt varmt och solen stekte. Efter maten kom krilles mamma tillbaka och vi satt och snackade lite sedan stack vi hem.
Var bara hemma om hos Krille och gjorde oss iordning, och där efter drog vi till marcus där massa folk var. Tillslut hamnade vi hos en släkting till Jacko och snacka om att jag diggade huset. Biljardbord, pool, jacuzzi, asgo uteplats osv.


Underbara pool som vi självklart badade i.


När det blev lite kallt i poolen sprang vi upp i jacuzzin där det var 37 underbara grader. Satt där ganska länge och bara hade det skönt.

Krille skämde förresten bort sig lite i poolen.
Vi pratade om vilken månad det var bra att vara född i eller något sånt.
Så säger krille "Jag hatar decemberbarn.. Hoppas nu inte någon här fyller år i december"
Jag bara kollar på honom och slår till honom och han kollar på mig och säger "ja jävlar!" ( kan ju berätta att jag fyller år i december)
Sedan ska krille försöka få det att bli bra så han säger något i stil med " det är inte så att jag har glömt din födelsedag, jag bara glömde att du var här"
Ja men okej, nu gjorde du det hela mycket bättre tänkte jag.. Står ca 20 cm ifrån honom och han glömmer att jag är där. Hoppas du skäms när du läser detta krille ;)

Vi var hemma någon gång på natten, alldeles för sent för att orka gå upp tidigt dagen efter iaf för att åka till Liseberg..

Det var vår lördag. söndagen kommer lite senare idag.

Tillbaka i Skåne

Jag är hemma i ett varmt skåne, lite för varmt. Ligger i sängen med fläkten på full speed brevid mig. Och tur är det att det finns fläktar, annars hade vi smält här.
Att vara hemma känns sådär. Jag gillar verkligen att vara i Kungsbacka med min lilla gris. Blir värre och värre för varje gång att skiljas åt. Men vi klarar det varje gång.
Jag har haft toppendagar där, det brukar jag i och för sig alltid ha. Liseberg var skoj, lite för varmt ibland men det var bara till att svalka av sig i flumride eller Kållerado. Något jag bestämde mig för när jag var där var att jag ska söka jobb där nästa sommar. verkar sjukt kul.

Imorgon ska jag sätta mig och lägga in bilderna sen götet och lägga upp dag här också. Orkar inte det nu eftersom jag är gaanska trött och john blund ropar allt vad han kan. typ.
På onsdag börjar jag jobba. klockan 12. börjar bli nervös, men det går säkert brau (:

Nu ska jag snart säga godnatt till Krille eftersom han ska sova snart, sedan ska jag läsa igenom bloggar och tillslut blire sömn för min del med (:

Men säger godnatt här så länge. nattinatti

älskar dig Penny!

Tror inte det finns någon bättre flicka än dig Penny. finns inga ord på hur mycket jag älskar digt. du är så jävla underbar. utan dig ingen mig! du gör mig lycklig <3

Blev ingen uppdatering

Orkade inte skriva när vi kom fram igår. 
Resan gick bra, förutom det att man behövde byta vagn igen om man skulle längre än helsingborg. Så jävla drygt. 
Men nu vet jag iaf att jag ska ha med min dator och kolla på film på i fortsättningen när jag reser. Tiden gick sjukt snabbt. 
Väl framme så var inte Krille där för han skulle iväg och tanka och allt vad han nu skulle. 
men tillslut kom vi hem, tog det lite chill och sedan lagade vi taco. 
Resten av kvällen bestod av tv-tittande.
Mitt natt var asjobbig, kunde inte sova, låg och gosade med katten i flera timmar medan jag knappt fick någon plats att röra mig på i sängen eftersom en annan människa brer sig fruktansvärt mycket. 

Men nu är det ny dag och Krille stack iväg till jobbet vid halv 7, sedan öppnas dörren någon timme senare och då trodde jag det var Mimmi men nej då står Krille i dörröppningen och går och lägger sig igen eftersom han inte hade något att göra på jobbet. 

Och en sak till, jag är en klant och glömde sladden till kameran hemma så att lägga in bilder kan bli ett problem nu under helgen. Men nu måste jag göra mig iordning. Shopping på Kungsmässan står på tur för mig och mimmi (:

Ha en bra dag

Kungsbaacka

Allt är packat och klart. Eller ja nästan allt. Ska packa ner lite mat till resan och dricka, men sen är jag redo för take off.

Mitt första tåg går 11.36 och sedan vid 11.50 hoppar Mimmi på. Vi är framme i Malmö 12.55 och sedan får vi vänta i lite mer än en timme på tåget mot Kungsbacka som går 14.08.
Beräknas vara framme 16.57 och där får vi se vem det blir som hämtar oss.

Men men,. nu får jag stänga av datorn och fortsätta.

Hörs ikväll. toodels

I´m back

Nu öppnar jag bloggen igen. Ny design och lite annat innehåll.
Bloggen kommer numera handla ganska mycket om naglar, smink, fotografering men även fortfarande lite om mitt liv. 

Bloggen är dock inte helt färdig, det ska finjusteras lite men det duger för tillfället. 
Nu hoppas jag på att det kommer bli bättre med bloggning från min sida, har äntligen min bärbara dator vilket innebär att jag kan uppdatera betydligt mer och lägga in bilder direkt. 

Kategorierna har uppdaterats, dock syns inte alla än, men det kommer. Ska sätta mig en dag och sortera gamla inlägg i de nya kategorierna. Men det får bli om ett tag. 

Nästa händelse ni ska få följa med på är en resa till Kungsbacka igen. Åker imorgon och kommer hem på måndag. Skillnaden med denna resan är att min kusin Mimmi följer med. 
Vår helg kommer bestå av shopping, bio, bad (om vädret tillåter) och sedan på söndag drar vi till Liseberg. Ett gäng på 11 personer blir nog ganska skoj. 

Hur som helst, jag är tillbaka. kommer uppdatera under helgens gång och lägga upp foto efterhand. 

Det var allt för idag, uppdaterar imorgon innan jag reser iväg.