sista hela dagen i kungsbacka

1 natt kvar sedan drar vi oss mot skåne med först en heldag i ullared imorgon, och efter det när vi når ystad ska vi hem till min syster och fika eller ngt.
vi har fullspäckade dagar framför oss, på fredag ska vi på påskmiddag, lördag ska vi passa mina sötnosar och på söndag äre påskmiddag igen. 

Läget just nu är följande: berra ligger i sängen och spelar spel på min mobil och jag sitter framför datorn med myskatten i knäet. synd bara att hon hårar sönder hela mig. Vädret suger, regnar som fan så den där fotograferingen jag hade tänkt mig gick sådär.. 

nu ska jag fortsätta gosa med rosiie

Christopher Eric Bergman <3

finns ingen bättre pojkvän, han är bäst (: <3

Kungsbackaa!

Penny har anlänt i kungsbacka, eller visserligen var det igår men iaf. 
Igår fick jag inte det bemötandet på stationen som jag hade hoppats på. Tåget var tidigt och Berrabus var inte där, så penny fick sitta helt själv i flera timmar typ. eller ja någon minut iaf. Sedan drog vi hemåt, och sedan löste vi två korsord. Grymma var vi. Sedan vare käk och sedan tv hela kvällen.
Tog en liten extra sovmorgon imorse och sedan stack vi och handlade, och fan vad jag blev fascinerad av deras glutenfria sortiment i affären, sjukt mycket. Handlade några tekakor, vaniljbullar och en annan lite godissak eller vad det är.
Men men, det var allt nu. Ska gå och slänga mig i sängen nu och lösa fler korsord och annat sånt ordkul med Krille, han försöker nu, men han börjar bara på alla sedan får han byta för att han inte kan mer ;) 


Min dag

Gick upp vid halv 9 idag, strök mina kläder, packade ner dom i en väska, åt frukost, osv osv osv. Men inget smink fick jag ha på mig.
Åkte sedan till Malmö till modellab för att bli sminkad och fotad.
Den där sminkningen hade jag helst gjort själv, där var 4 make upartister, 3 gjorde assnygga sminkningar på alla, den fjärde tyckte jag slarvade jättemycket. Jag ville ha en svart sotad sminkning, men nej, det såg mer ut som om jag hade sovit med smink i 5 dagar, när jag var färdig gick jag raka vägen in på toaletten och tvättade av hälften, och tacka gud för att Louise hade med sig smink, så jag lånade det och rättade till det värsta.

Sedan började fotningen, bilderna blev inte alls bra, såg sjukt ledsen ut på alla bilder. Köpte 2 stycken och ville egentligen inte ha någon överhuvudtaget.

Kommer inte visa bilderna, inte än iaf, får se om jag samlar mod till mig, men en sak jag tänker visa är från mitt andra ombyte, som jag älskar mina skor, fötterna ser assmå ut:





Fasen vad jag längtar till sommaren eller iaf tills det är helt torrt ute så jag kan använda mina vita skor, dom är sjukt nice.

Men iaf, sedan när vi var färdiga där stack vi till Mc donalds och krängde, sedan hem och då somnade jag i bilen så sjukligt trött jag var.
Väl hemma tvättade jag av ganska mycket av sminket och la på eget, då kände jag mig som mig själv igen. Sedan satte jag mig i bilen och körde ner till affären och handlade lite till pappa och även lite saker till mig själv till tåget imorgon. Fick visa legg idag i affären också, alltid lika kul och se om dom godkänner det eller inte, det ser verkligen inte ut som mig.

Imorgon blire till att gå upp tidigt. Åker till Kungsbacka halv 10 imorgonbitti. Har kameran med denna gången så hoppas jag kommer hem med maaassa foto (:
Har laddat upp med veckorevyn och lite sånt till tåget så tiden kaaanske kan gå snabbare.
Först äre tåg i 1,5 timme till malmö som gäller, sedan tågbyte och sedan tåg i ytterligare 3 timmar från Malmö till Kungsbacka. Wiho, men det är la värt det skulle jag tro.

Nu vette tusan vad jag ska göra, men jag hittar alltid på något.

Nattinatti

KÖRKORT!

Fy fasen vad gött det är! Körkort. Jag får köra bil själv, med kompisar i bilen. Göttmos!

Tycker jag har varit så duktig. Igår sa jag att jag började ett på praktiken och att jag skulle stänga där, och visst det gjorde jag också. Men vad ingen visste om var att när jag låtsades sova där på förmiddagen var jag i Ystad och skrev upp. 60 av 65 blev resultatet, och godkänt är ju 52 så det är fettbra!
Sedan idag var jag ju helt ledig från praktiken, men det låtsades jag som att jag inte var. Stack in till stan, körde en körlektion först, sedan var jag ledig i några timmar, stack till skolan och vem uppträdde där? Jo Erik Hassle.
Han var sjukt rolig faktiskt, han spelade typ 5 låtar tror jag och sedan fick man ta autograf och fotas och sånt med honom, men det han inte jag för då började det närma sig min uppkörning.
När det var typ en halvtimme kvar började paniken komma, sedan när han snubben från vägverket kom fick jag ännu mer panik. Sedan körde vi och när vi stannade igen så var det ju olidligt att vänta, men han sa grattis direkt och det var en sån jävla lättnad.

Så ja vad har jag gjort hela kvällen? jo kört runt. Körde ner till farmor, körde ut och hämtade Mimmi, körde till mormor, körde ut och lämnade mimmi, körde en runda, körde och hämtade louise, körde en runda med henne, lämnade henne och sedan körde jag hem.

Nu ska jag alldeles strax gå ner och duscha och imorgon äre tillbaka till praktiken som gäller (:



Smått fejkat ;) men ett sånt får jag snart, ett äkta! :D

Bäst i uppdateringar?

Mina dagar har varit fullbokade så bloggen har kommit i andra hand, eller ja typ femte hand. Skitsamma.
Praktiken är snart halvvägs. Snart blire lov i en vecka då jag kommer befinna mig i kungsbacka, sedan ullared och sedan skåne (Y). sedan återstår praktik i 4 veckor till.
Och sedan ska jag berätta att studenttröjan är nog det bästa köp jag gjort detta året, fy fasen vad go den är!







orkade inte fixa med den riktiga kameran så cambilder från min otroligt braiga webbkamera får duga.

Fett chill är den!
Nu ska jag gå och göra lite nytta, städa kanske fram till Grey´s anatomy börjar, sedan efter det blire true blood och snacka lite snabbt med min sketgris sedan blire till att sova.

Och apropå sketgresen, idag har vi stått ut med varandra i två månader. galet. någon dag till sedan får det räcka, det är bara förbi ullared sedan äre skitsamma ;) var det inte så berrabus vi sa?

aja, nu ska jag försöka slita mig härifrån.

Nattinatti

Center Syd

Vdi halv 10 imorse körde jag, mamma och pappa till Center Syd. Eller ja det var jag som körde. 1,5 timmes bilkörning, inte illa.
Och jag har sån sjukt tur. Hade mina rosa tygskor på mig idag, som jag älskar, men dom är gaanska slitna och gaanska sönder. Sedan tyckte mami och papi att när jag köper ett par skor skulle dom andra slängas i närmsta sooptunna. Och jag ville ju verkligen inte gå med på det, mina rosa skor är bäst. Sedan går jag in på Stadium, och vad ser jag. Jo EXAKT likadana skor, samma märke, samma modell, samma färg. Jag blev överlycklig. Kastade mig över dom och tog ett par i min storlek, sedan tänkte jag att dessa skorna är så sjukt härliga så köper ett par vita också. Och hade jag inte haft 3 par svarta tygskor hemma så hade jag köpt ett par svarta också.
Sedan handlade jag ett par gråa tygskor av annan modell och ett par vita ballerina skor.

Sakerna jag handlade:


Ögonfrans färgning, mascara och Solbrillor som skulle vara så lika som möjligt som papis glajjor som jag totalt älskar. Hittade ett par som var ganska lika. Fett vad schteek man blir i sånna. (:


Pärlor till naglarna i olika storlekar. 300 stycken, räcker nog ett tag ;)


Tröjeletröja


love love love love love


lalala love love love love love


När vi hade shoppat färdigt körde vi till farbror Tommy och fikade. Där var en sån über söt hund som var sååå kelen och sååå gosig.
Sedan blev det hemåtfärd, har nyss käkat, pratar med Krille och nu börjar Gossip girl så får snabba mig att starta tv:n.


Att välja bild

Ska fixa en bild på min syster och mig till farmor som hon ska ha som bakgrundsbild på sin mobil. Men det är ju inte det lättaste. Finns inte många bilder på oss nu när vi är såhär "stora", och finns det några så är dom inte så seriösa. som t.ex.:


Är denna passande? :P

och denna bilden fick mig till att tänka på en jäkla orättvis sak. :


Varför var det hon som fick den fina blåa färgen på sina ögon och inte jag?

aja, får la trösta mig med att jag är ju lätt brunare än henne iaf ;)


Fredag

Sista pratikdagen för denna veckan. Ansiktsmålade barn idag, fasen att ingen ville va en tiger, känner mig fett grym på att måla dom.
Efter praktiken gick jag så fint hem, eller fick skjuts lite också :P sedan bestämde jag och papi för att äta kvällsmat på mc donkan. Och sedan blev det ett problem, jag ville nämligen övningsköra, men skylten och sånt låg i mamis bil, så vi fick helt enkelt köra till ystad, leta upp hennes bil på någon av parkeringarna, sno allt vi behövde, passade på att busa och vrida bort hennes speglar och lägga saker på andra ställe, sedan stack vi igen ;)
Körde och åt och sedan körde vi runt lite överallt sen. När jag kom hem stack jag direkt till PH som skulle ha sina naglar fixade. Och åt en omgång mat till där nere sen, jeffla kräng jag är (:
Kollade på lets dance och sedan när det var slut ringde jag berra och gick en runda i byn, nu har jag precis kollat på så ska det låta, och nu väntar sängen, är så sjukt galet trött.

Nattinatti

<3

jag vet att jag inte är kanske är världens bästa kille hela tiden, jag gör misstag jag med. allting kan inte vara perfekt hela tiden, och det är ingen människa som är perfekt heller, men en sak vet jag som är perfekt, det är min penny, hon är perfekt för mig, finns det någon bättre tjej? inte för mig iaf, som sagt det finns inte perfekta människor, bara människor som är perfekta för varandra, och penny är perfekt för mig. vi har våra små tjaffs ibland, men det tillhör la förhållandesaken skulle jag tro. men jag vill bara säga att min penny, det finns ingen annan jag vill ha! hon är guld värd. underbarare tjej har jag aldrig haft! det är magiskt när man är med henne! vill bara säga till att du är min så länge du vill ha mig! 

finns bara en sak att säga....

JAG ÄLSKAR DIG <3



måste bara ;)



Lite status på detta. Att självaste tove kommenterat mina bilder ;)


Nails

Fick för mig att leka med lite naglar och göra lite olika saker på dom.
Så tog fram lite lösnaglar och lite olika nagellack och dekorationer osv.
Några blev asfula, några blev lite snyggare.










Mina favoriter utan tvekan.

Längtar till Ullared, massa nagelsaker och skit och mög som är billigt och bra. Ska handla sönder alltså.


Tisdag och jag är fortfarande hemma

Stannade hemma en dag till från praktiken.
Sitter och lyssnar på musik och pratar med Timo. Vi ger ord till varandra. Han lär mig värmländska ord och jag lär han skånska. går bra ;)

Imorgon blire praktik för min del igen. Hoppas bara jag inte blir mer smittad.

Har inget att skriva egentligen så vet inte varför jag gick in här alls :P

så nu säger jag hejdå igen

Måndag och ingen praktik :/

Min helg blev inte riktigt som planerat. Eftersom jag var sjuk var jag mest gnällig och lite dampig emellanåt.
När Krille kom hit i fredags käkade vi glass och kollade film.
Sedan i lördags gick vi runt i stan en runda och sedan när vi kom hem skulle vi ner och handla eftersom vi hade lovat att laga mat till oss och till mami och papi. Väl hemma började vi på maten direkt, det blev taco, asgött!!
Sedan efter maten blev det melodifestivalen och chokladpudding som vi även var brau på att fixa.  
Igår hade jag lite spel och sjöng massa barnvisor jag lärt mig på praktiken, och min röst är inte den ljuvligaste nu när jag är förkyld och smått hes. Och krille fick spel, och då menar jag veeerkligen spel, för att jag sjöng sånna låtar hela tiden. Men det var kuling.
Sedan började jag må skitdåligt så vi sov lite till, sedan satt vi vid datorn lite och sedan fick jag gå därifrån eftersom jag började må svindåligt igen. Hela jag började skaka och blev helt konstig i hela kroppen. Vettefasen vad det är med mig. Så mami fick stoppa in en sockerbit i munnen på mig också lite vatten sedan lugnade det ner sig lite.
Sedan på kvällen blev det Gossip girl, Wipeout och Ballar av stål. Sedan gick vi ut till bilen och stod och pratade om allt möjligt, bla. fotboll. sedan vare dags för Krille att åka hem, och det är aldrig kul :(

Stannade hemma från praktiken idag eftersom jag inte mår bra än. Har feber känner jag och är jätteförkyld.
nu ska jag ner och hämta frukost och läsa bloggar eftersom jag inte får göra det när krille är här

freeedag

penny mår inte bra.. efter praktiken blev det sjukan där det togs halsprov, fy fasen vad obehagligt det är när dom stoppar ner en lång tops typ i halsen och gräver runt. har iaf ett mega virus i halsen, ska käka 8 tabletter om dagen. (Y)
Sedan blev det hem och duscha och äta och sedan städa. Nu sitter jag och väntar på Krille. han är här om typ 20 min så får gå och fixa mig lite nu.


Börjar penny bli sjuk?

Ytterligare en dag på praktiken är passerad. nu är 2 veckor av 8 gjorda. alltså 6 veckor kvar.
Tiden går ganska snabbt.
dagen idag har varit helt okej, men det blev lite rivmärke av ett barn på händerna, men det är la sånt man får ta.
Har jätteont i ryggen och huvudet. tror inte min rygg pallar att bära alla dessa barn som jag gör, får sluta med det.

Sedan är det såhär att jag börjar bli förkyld, mina öron gör aj och min hals gör aj som fan. och det är inte alls roligt. Ska ta mig i kragen nu och gå in och städa färdigt mitt rum så jag har mindre att göra imorgon.

Imorgon kommer lilla gullegrisen hit ju, vi kommer ha en slappehelg.
Imorgon kommer vi båda vara heeelt slut eftersom vi har praktik så det blir lets dance och äta något gott. Om jag hinner ska jag baka när jag kommer hem från praktiken.
På lördag ska vi ut och gå om vädret tillåter, sedan blire melodifestivalen. och på söndag har jag ingen aning. men det löser sig alltid.

Idag har jag städat lite smått, men ska faktiskt gå och städa mitt rum nu så har jag en sak mindre att fixa imorgon.

såå tjarrå

foto









Förövrigt har praktiken idag varit bra. Har så sjukt ont i mina armar bara. Att bära barn och sitta och leka sånt när dom sitter i ens knä så delar man på benen så dom flyger ner mot marken också ska man fånga dom i sista sekund ger en rejält med träningsvärk alltså.
Och den där incidenten igår var en liten halkolycka för min del. Där var en isfläck som barnen tyckte var sjukt kul att åka på, eller ja även jag. Seadn åkte vi där hur mycket som helst, sedan var där ett barn som skulle hålla mig i handen och springa dit och halka och jag var ju självklart på, bara det att jag halkade rejält och hamnade på ryggen med benen upp i luften och runt mig står barn i en ring och skrattar mega mycket.
Jag skrattar inte åt dom varje gång dom halkar, men tydligen var det superkul när någon lite större halkade, men ifs så skrattade jag själv rätt rejält också. Slog ryggen gjorde jag, men va fasen, det går över.

Ikväll ska jag ta det chill och kolla tv och sedan ska jag försöka somna senast 11 för ovanlighetens skull.

Ny vecka

Måndag igen, yeij.
Gick upp vid sju idag och sedan iväg till praktiken vid kvart i åtta. Dagen idag var skoj, hände en incident som jag blev ganska mobbad av barnen för sen, men som jag skrattade. Vet inte vad det var med ungarna idag, dom slog sig och skadade sig och grät till höger och vänster när vi var ute. Jag, Louise och Elias tröstade ungar hela tiden kändes det som. Men men det är sånt som händer.
Slutade halv 3 idag istället för 3 eftersom jag skulle in till stan och köra. Min körning gick inte bra, måste fan skärpa mig med spegelh*lv*t*na. Sedan satte vi oss och pluggade teori i 1,5 timme, det gick däremot bättre.
Sedan åkte vi hem och jag käkade, duschade och sedan började mina tv program för kvällen.

Snart blire sängen för min del, är trött och det är en ny dag på praktiken imorgon.

Ska slänga upp en till bild från igår också.


sööndag

Slappedag. Var ute och körde runt halva dagen kändes det som med pappa och mamma. Jag som var förare så klart, grym är jag.
Vi stannade och fotade också. Hinner bara slänga upp en bild sedan börjar Wallander igen.


Nyklippt

Nyss hemkommen från min frisör, vi snackade jättemycket om smink, naglar och hår och jag fick ge henne tips på lite med sminkning och sånt. ganska kul. Hon gav mig lite saker att fundera på får jag säga (:

Idag vet jag inte vad som händer, sitter och känner på mitt hår hela tiden nu, har klippt av jättemycket och det känns både bra och sorgligt, vill ju egentligen ha lite längre hår så man kan göra lite mer med det, men kortare hår är nog min deal. Sitter och spelar massa musik nu iaf, ska nog gå och fixa två mackor snart också.

Nu ska jag först kolla upp lite kostnader på utbildningar efter gymnasiet osv, spännande ;)

97 dagars på öja igår

Började med förfest hos freddie, sedan var det väääldigt nära att jag stack hem och sket i öja av lite anledningar. men malin övertalade mig att följa med. Så vi drog till öja och hade väl en helt okej kväll. Men jag och louise drog hem tidigare, jag hade en sån huvudvärk så jag trodde jag skulle sprängas sedan var mitt humör inte på topp.

Var hemma vid kvart i tre sedan tvättade jag av sminket och sånt och la mig i sängen och ringde christopher, men om jag ska vara ärlig kommer jag inte ihåg så mycket av det samtalet för jag var helt totalt mega trött. Men jag kommer ihåg att det var inga fina ord vi använde emellanåt om vissa saker.
Vi la på vid halv 4 och jag somnade på två röda. vaknade halv 12 och nu ska jag snart gå och göra mig iordning, ska ääääntligen iväg och klippa mig. Ska bli nice, men kommer nog somna i frisörstolen.

men men nu måste jag hurrycurrya mig.

godnatt

Går och lägger mig nu. Har nog lite saker att fundera över....

my secret crush

 

 



Karl Wolf är ju klockrent snögg, min hemliga lilla crush.

min nya drog:

APELSINER



fy i helskotta
vad nice det är. äter sånna på praktiken och när jag kommer äter jag några till. äter typ 5 om dagen. och skulle kunna äta 27 till.

hur som helst så var praktiken idag roligast hittills. hade en skoj dag helt enkelt. lite bråk mellan barnen vem som skulle sitta i mitt knä osv. hade varit gött att ha 10 armar och 10 ben ibland känner man.

Min kväll kommer bli chill. ska sitta lite vid datorn sedan äta och datora mig lite mer och sedan ska jag duscha och slänga mig i sängen och kolla på film sedan sova..

Imorgon blire först praktik sedan sova sedan festa järnet. 100 dagars på öja (Y)

Fy bubblan

Jag är så jävla trött. Är helt slut. har varit på praktiken i 3 dagar, av 8 veckor. Undra hur utbränd jag kommer vara tillslut. Har jätteont i ryggen eftersom barn ska bäras hit och dit, och sedan är de stegen upp till rutschbanan så jäkla höga så småbarn måste lyftas upp för dom också.
När man är på praktiken är det inte så farligt, vi är ute typ hela tiden och då är man ju pigg, men när man släpper allt och kommer hem, alltså det bara rasar. Pratade i telefon med christopher i en halvtimme när jag var hem, då hade jag sån överskottsenergi för jag var trött, sedan satte jag mig och såg på andra avenyn och käkade middag samtidigt.
Sedan skulle jag se på the secret life of an american teenager, bara det att jag tror jag såg 5 min av det programmet, sedan somnade jag i datastolen. Då är man trött alltså. Det hade varit skillnad om jag legat i sängen med en bärbar dator och somnat, men nej jag sitter vid en stationär dator, i en datastol och somnar. Aja sånt som händer.
Ska snart stänga av datorn, ska bara läsa igenom lite bloggar. Sedan ska jag leta upp ett par varmare skor, för det är lite kyligt ibland när man är ute i flera timmar.
Sedan ska jag slänga mig i sängen och sova fram till klockan 8, sedan blire Glee, greys anatomy och sedan true blood.

Så får inte somna under programmet för måste se det (:

Tjarrå för idag

för jäkla bra


Min helg och början av veckan.

I fredags städade jag som en gnu. Sedan kom Christopher. Var här hemma en liten stund. Sedan stack vi till ystad och käkade på kinarestaurang och när vi var färdiga där skulle vi hitta bilen som vi hade parkerat någonstans. Christopher bestämde sig för att han hittade, men jag visste att han gick fel. Men jag gick med ändå, och ojsan, det var världens omväg så vi fick gå den rätta vägen sen, sen kom vi till ett ställe där vi bestämde oss för att gå åt skilda vägar för vi båda tyckte vi hade rätt. Och då gick jag där ensam i mörket, och rättsom det var dök en asmysko kille upp bakom mig och gick ända upp i mig typ och jag tänkte fan att nu blir jag kidnappad och hoppades verkligen att Christopher stod bakom hörnet och där stod han som tur var.  Tillslut hittade vi bilen, och jag fick nycklarna och skulle gå till bilen, och jag trycker på låsa upp knappen och drar och drar i handtaget och blev så jäkla irriterad för att biljäkeln inte öppnades, då insåg jag att jag stod vid fel bil, men dom var typ likadana. eller ja, förutom färgen, märket och modellen.
Och jag trodde jag skulle hinna springa till vår bil innan christopher såg det. men då hör jag han lite skrattandes " hur går det?" och jag bara skrattade och tyckte det var super kul.

Hur som helst, så åkte vi till tomelilla och såg på Avatar 3D, jävligt bra film. Och jag hoppade till som tusan en gång, och självklart skulle mannen märka det och kommentera och skratta.
Sedan under filmens gång fick jag skrattanfall och kunde inte sluta och jag försökte verkligen sluta, men det gick inte. Sedan tänkte jag på det igen och började skratta. Aja, sånt som händer.
Sedan drog vi hem.

I lördags skulle vi egentligen ut och gå, men det regnade så det sket sig. men vi tog det chill, sedan gjorde vi oss iordning och drog och hämtade Malin i gärsnäs, sedan åkte vi till hennes lägenhet i stan och var där lite innan det var dags att åka till Pavvan och småfesta lite. Där mötte vi hela damagänget också.
När pavvan var slut körde vi och lämnade malin och hewe hemma hos sig och sedan drog vi hem och jag var så sjuuuuukt trött så jag somnade på två röda. 

I söndags vaknade vi vid ett sedan tog det ett tag innan vi orkade göra oss iordning, men det gick tillslut. Och då gick vi norregårda rundan, sedan vidare till skolan och åkte linbana och busade med allt där. Och under norregårda rundan var våra bådas skor fulla med snö, men så går det om man ska ut och gå på åkrar bara för att lix och det blev inte bättre när vi kom till skolan för där var massa snö också. Men men sånt som händer. 
När vi kom hem bleve käk sedan satt vi och spelade spel mot varandra på datorn. Utklassade mannen, som vanligt. Sedan satt vi och pratade aslänge. Så sa vi att mannen skulle köra ifrån mig vid 10. och jodå, nästan. vi gick väl ut vid kvart över elva, sedan stod vi där ute vid bilen jättelänge och pratade och inte riktigt vilje skiljas åt. Men tillslut fick det göras ändå. Sedan blev det lite sms skickande och sedan somnade jag en stund och fick sms igen när christopher var hemma men då var jag så sjukt trött så somnade direkt igen. 

I måndags eller ja igår och även idag. igår började min praktik. Tycker det är så sjukt jobbigt i början på nya ställe. Man kan bara några barns namn och dom känner man till sedan innan. Att lära sig sätta ett namn till ett ansikte är inte lätt. Men när dagen var slut igår kände jag ändå att nu har jag kläm på det. Sedan kom jag dit idag, massa nya barn som inte var där igår och jag bara: neeeeeej. nya namn och nya ansikte. Men dagen idag var roligare än igår. så himla jobbigt att man är ute heeeeela tiden typ. Det går äckelkräksjuka där också så då vill dom vara ute mycket mer så inte fler barn blir smittade, och jag gillar inte det. 

Men nu äre käk där nere. 

Blev ett jäkla långt inlägg, ha så kul att läsa christopher ;)  

   


älskar dig

tjenna, berra är back! det va längesen jag skrev och jag vet ju hur många som vill läsa mina otroligt fina inlägg och allt! men nu ska jag skriva om min älskling för tycker det va längesen nu ;) hehe


Penny Lindén, det finns ingen bättre än dig. du är en väldigt speciell flicka som jag verkligen tycker om. och jag tycker bara om henne mer och mer för varje dag som går. du är så fin, så snäll och så sjukt underbar. jag vill bara att det ska vara du och jag för kan aldrig tänka mig en annan än dig.
när jag ser dig le så ryser man och bara vill säga hur underbar du är. när du gör dina små saker som bara du gör tänker man bara denna tjejen vill dela mitt liv med! för mig är du världens underbaraste och jag vill bara säga till dig hela tiden...

JAG ÄLSKAR DIG <3



Måndag morgon

Ska snart sticka hemifrån så blir ett förjäkla snabbt inlägg nu. Idag börjar min praktik. Är lite smånervös faktiskt. Ogillar de första dagarna på ett nytt ställe. Men hoppas det går finfint. Hoppas mina små sötnosar som jag passar ibland är där idag också (:

Ska skriva ett inlägg sen om hur helgen har varit och vad jag har gjort. Har inte haft tid att skriva innan.

ska bli skönt med 9 veckor borta från skolan nu, det är nog välbehövligt.

Nu ska jag dra. tjarrå