Kiviks marknad

 
Då var Kiviks marknad över för i år för min del.
Blev faktiskt en tur redan på måndagen också där. Jobbade kväll i måndags och då skickar snuttis att jag kunde ju komma till Kivik när jag slutat och ta en sväng på marknaden. Så vid 22.15 befann jag mig där, så gick vi en runda och snutte köpte Langos, vilket han har hunnit göra x antal ggr på 3 dagar på marknaden, jäkla kräng.
Den natten fick man inte mycket sömn kan jag säga, och jag började jobba 07.30 dagen efter.... Snuttis la familia hade festligheter och det spelades hög musik och där var massa folk fram till det nästan var dags för mig att gå upp.
Överlevde dagen på jobbet, åkte hem och la mig och sov i 1,5 timme innan det var dags att börja göra sig iordning inför att uppleva kiviks marknad på "riktigt".
Gick först en stund med mamms, papps och Logris innan vi mötte upp Bäver, Steffis och Kajsa. Vi tänkte ropa upp dom i högtalarna som en efterlysning på dom men vi skippade det i sista sekund, haha.
Kvällen flöt på med käk, lite gott att dricka, karuseller och för vissa, skumbad ;)
Störtdiggade de som hade hand om virvelvinden igår, dom snurrade vagnarna hela tiden och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv för fyyyyy jäklar vad det snurrade, men gud va kul det var!
Mötte upp snutt vid 1 tiden och lunkade sakta men säkert hemåt. Där satte vi oss en stund med hans föräldrar och snackade lite skit :)
Sedan sa vi godnatt och begav oss in på rummet, och efter sammanlagt 1 timmes sömn föregående natt kan jag säga att denna tjejen slockade så fort hon la huvudet på kudden!
Idag sov vi ut lite, och vid kvart över 12 stack snutt ner till marknaden en sväng till för att köpa mobilskal och hinna äta ytterligare en langos, medan jag gjorde mig iordning där hemma.
Vid halv 2 begav vi oss mot min fina hemstad. Nu sitter snutt på jobbet och har det tråkigt antagligen och jag håller på att sitta och somna här framför datorn.
Glömde kameran också igår tyvärr... så lite mobilbilder är vad jag fick nöja med mig igår..
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback