Cypern!


Nya naglar

Var som sagt på Nailfix i göteborg och fixade mina naglar idag. Tror inte Christopher tyckte det var lika kul som mig ;) haha.
Ni ska få en bild på dom, men eftersom jag inte orkar packa upp mina kameror från cypernpackningen så får ni en mobilbild istället:
Valde att göra helt vanlig fransk manikyr efter att ha velat hit och dit hur länge som helst. 
Var sugen på att ta ett färgstarkt glitter men sedan kände jag att jag ville ha helt vita nu. :)

Nervöös

Jag har nog inte insett än att vi åker inatt, kommer nog inte inse det förrän vi verkligen sitter på planet, om ens då!
Men så fort jag tänker lite på det blir jag galet nervös.. 

Fick ställa klockan nu imorse eftersom jag har tid på nailfix klockan 12 idag, hoppas det blir superfint! :)
Efter det ska vi nog bara handla mat sedan blir det raka vägen hem och packa färdigt till Krille sedan ska jag gå igenom allt 100 gånger till.
Men nu måste jag gå och göra mig iordning, slänger in en bild på hur mina naglar blev när jag kommer hem! :)

Klant

Jag är så klantig. Skulle ju hinna fixa en veckans planering innan jag stack igår.
Men det gjorde jag inte, och har inte det programmet på krilles dator så ni får ha en vanlig simpel text bara. För denna veckan händer det mycket! :)
Måndag: Tandläkaren, packa, åka till göteborg
Tisdag: Kolla på nya tapeter, växla pengar, handla lite inför resan

Onsdag: Lisebeerg om vädret tillåter
Torsdag: Städa lägenheten, gå igenom all packning 270 ggr
Fredag, lördag, Söndag - Cypeeeern!


Nu måste jag äta frukost innan Krille blir galen och kastar ut mig från balkongen..

Måndag

Goddagens!

Idag är det måndag och det är snart dags för oss att åka upp till götet för att sedan på fredag åka vidare till Cypeeern!
Vi har precis varit på Spa och unnat oss lite lyx. Jag färgade ögonfransarna och fick en liten ansiktsbehandling och krille fick en helkroppsmassage.

Nu ska jag gå och packa det sista, sedan kommer snart min mor och far hem och när vi har ätit är det bara en sista packningscheck sedan drar vi! :)

Jag vet inte hur uppdateringarna kommer se ut den följande veckan eftersom vi har fullt upp varje dag, men lite ska jag iaf försöka :)

Onsdag

Hej mina vänner!
Tänkte slänga in ett inlägg nu innan det är dags att börja göra sig iordning inför jobbet.
Jobbar min nästsista dag idag, det är ganska stor ångest på det. Skulle gärna kunna jobba där i några månader till. Så bra trivs jag där.
Har precis gjort en tårta som jag ska ha med mig imorgon på min sista dag och bjuda på.
En sån här blev det:



Det enda som är positivt med att jag slutar är att jag kan börja måla mina naglar hur jag vill och sånt ;)
Mina naglar har verkligen fått en vilokur under dessa månaderna och det är ju bra iof..

Men nu börjar jag få lite bråttom.
Ha en bra onsdag sötnosar


Nova lund

Har för första gången på hur länge som helst varit iväg och shoppat.
Åkte till Nova Lund med Mimmi och spenderade lite pengar. Dock inte så mycket som jag hade kunnat göra..
Hade planerat att handla så mycket mer än vad jag gjorde. Kläder sitter inte bra på mig tyvärr.

Kläderna får ni se en annan dag. Slänger upp bilder på lite andra prylar jag handlade.

 
2 ringar


2 sminkpenslar och volympuder till håret


nagellack från China glaze. Det är verkligen superrosa!


Veckans planering

Då var det måndag igen. Och denna veckan är det lite mer som står på schemat än bara jobb.



Har en ganska smäckad vecka framför mig.
Men det är inga tråkiga saker precis. Förutom de där hemska tandläkarbesöken. Men det kommer bli bra :)
Ringde och fixade tandblekningstid idag, perfekt att dom hade tid just den dagen jag ville ha tid. Allt flyter på så bra nu :)

Nu ska jag gå och käka lite kvällsmat sedan ska jag ner och hämta Nemo, gå in om till mormor, möta upp Louise på torget och sedan ska vi gå en runda.

Ha en bra kväll damer och herrar.


Vinnaren av veckans blogg

Vinnaren av veckans blogg denna vecka blir Alice



Denna bloggen drivs av en 13 årig tjej som har fotografering som intresse. Tycker Alice blogg förtjänar att synas mer då hon bara är 13 år och redan duktig inom foto och bloggdesign!


Uppehåll av veckans blogg

Nu kommer jag inte starta upp någon ny omgång av veckans blogg. Anledningen till det är att jag inte kommer ha tid de följande två veckorna med det. Är upptagen varje dag och sedan åker jag till Cypern en vecka så kommer inte ha möjlighet att sköta det och lägga upp vinnare i tid och sånt.
Så nu blir det ett uppehåll på ca 3 veckor.

Söndag

Som ni kanske har märkt har jag inte haft tid med bloggen de senaste dagarna.
Har jobbat, jobbat och jobbat ungefär.. Har bara 3 dagar kvar nu på jobbet, ångest på hög nivå!

Men i alla fall. Idag är det söndag vilket innebär att jag ska läsa igenom bidragen till veckans blogg och utse en vinnare, så det kommer komma upp senare ikväll.
Så nu vet ni hur läget är just nu.

Vi hörs ikväll!


10 saker ni kanske inte visste

♥  Jag snurrar hår - En gammal ovana som har kommit tillbaka. Detta innebär alltså att jag tar en hårslinga och ligger och snurrar denna runt två fingrar typ. När jag var liten snurrade jag in mina fingrar så jag fastnade och enligt mamma fick dom alltid hjälpa mig komma loss.
Nu förtiden snurrar jag håret på ett annat sätt. Tar en ganska smal slinga, snurrar lite och sedan gör jag på ett sätt så jag får knut på håret, vilket resulterar i att jag får dra av en del hår, och detta gör jag i stort sett dagligen. Så håret närmast ansiktet på vänster sida är superkort, haha. Måste verkligen sluta

♥ Jag är beroende av Angry birds -
När jag skaffade min telefon och hörde talats om Angry birds blev jag besatt. Jag spelade hela tiden, sedan tröttnade jag och slutade ett bra tag. Sedan kom det massa nya banor och here i am, lika fast i det igen. Spelade alltid några banor innan jag ska sova. Älskar när det kommer nya banor!

Jag säger ibland lite för mycket - Jag har en tendens att ibland säga vad jag tycker och tänker i fel sammangang. Men oftast är jag stolt över det. Medan andra bara är tysta och lyder en person vågar jag säga emot. Ingen kan bestämma över mig :) Men ibland kan jag fälla kommentarer om folk lite väl högt och det är inte alltid lika bra.

Jag har bloggat sedan maj 2008 - Dock inte på denna adressen och dock inte så seriöst. Jag har dock kvar den bloggen eftersom jag tycker det är kul att läsa om saker jag gjort som jag inte kommer ihåg. Och det är framförallt kul att se hur mycket jag har utvecklats inom bloggdesign. Tidigare bloggdesigners är gaanska pinsamt dåliga..

Jag har spelat fotboll och badminton - Vet inte exakt hur länge jag var aktiv i dessa sporter. Men jag skulle tippa på fotboll typ 7-8 år och badminton något år mindre. Har några fina pokaler sedan badmintonen här hemma. Tyvärr slutade jag på fotbollen eftersom jag vantrivdes så med mitt lag, på den tiden var jag en liten blyg flicka som tog emot vad som helst. Och badmintonen växte jag nog bara ifrån om man kan säga så. 

♥ Jag håller alltid om mitt täcke när jag ska sova - ja, hur ska jag förklara detta. Jag brukar oftast sova på sidan och då håller jag om täcker med ena armen och använder ofta täcket som huvudkudde istället för dom riktiga kuddarna. Tror Christopher irriterar sig på det när det är 200 grader i rummet och jag drar upp täcket bara för jag ska hålla i det. haha.  

Min pojkvän är min bästa vän - Så är det verkligen. Christopher är min stöttepelare. Är jag arg kan jag berätta allt för honom, är jag ledsen berättar jag allt för honom, händer det något berättar jag det. För att sammanfatta det hela så är han den jag lutar mig mot i alla situationer. Min fina Krillis

Mitt lokalsinne kan nog förklaras med ett ord - katastrof - Får ofta höra meningen "äh det är inte lönt att ta det med dig, du hittar ju inte ändå". Vet inte vad dom pratar är, är bäst på att hitta ;)
Det har dock börjat bli bättre, känner igen mig mer och mer faktiskt. haha.

Jag kan inte packa utan en lista - Ska jag någonstans ska det skrivas listor. Uppdelade i kategorier ska det vara också. Annars är jag världens slarvigaste men när det gäller sånt är det ordning och reda som gäller.

Jag älskar att ta hål i öronen - Att pierca naveln var det värsta jag gjort, men öronen är en underbar känsla att ta hål i. haha. Ska göra ett nytt när jag kommer hem från Cypern :)


Tisdagen 9 augusti

Gud vad skönt det var att börja klockan 8 idag, det är verkligen stor skillnad på att börja klockan 7 och börja klockan 8. Den timmen gör jättemycket. Imorgon börjar jag 6,45 :/ då är jag inte fullt så glad på morgnarna kan jag säga.. 

I alla fall, denna tisdagen är bra. Full frys börjar nämligen ikväll och det är såå kul! Där snackar vi min humor :)

Så vill ni få er ett gott skratt ikväll, kolla på kanal 4 klockan 19.25. Ni kommer inte ångra er ;)

 


Idag är jag glad!

Fick nyss ett samtal som gjorde hela min dag. Jag kommer gå runt med ett leende på läpparna hela dagen!
Krille har haft ombesiktning på lägenheten idag, vilket resulterade i att vi kommer få nya tapeter i sovrummet, vi får lov att måla om, vi har möjligheten till ny spis och ugn och nya fina vita skåpsluckor.
Och nu skriver jag vi också märker jag. haha men jag och krille går som en person numera.


Nu längtar jag ihjäl mig till det är dags att åka upp nästa gång och välja tapeter :)


Veckans planering

Måndagm vilket innebär ny veckans planering.



Jobbar 6 av 7 dagar. Och vet ni vad? Det gör inte mig någonting. Jag har endast två veckor kvar på jobbet och jag vill inte att det ska ta slut. Hade kunnat jobba 10 timmars pass varje dag nu dom två sista veckorna.
Jag trivs så fruktansvärt bra. Jag tycker om de boende på jobbet så otroligt mycket och jag har kommit dom så nära.
Och personalen är underbar, men som alltid så trivs man ju mer med vissa än med andra men det kommer man ju aldrig ifrån.


Startar upp veckans blogg

Startar upp den nya veckans blogg redan idag istället för imorgon.
Vinnaren från denna veckan ser ni i inlägget nedanför.
Tänkte be er observera en sak, i mina inlägg finns länken för att kommentera överst i inläggen. Många har kommenterat att dom är med på inlägget under veckans blogg, vilket gör att dessa bloggarna tyvärr inte räknas med i tävlingen.


Vinnaren av veckans blogg

Då var ytterligare en söndag kommen och det är dags att utse veckans vinnare.

Veckans blogg denna veckan bliiir Martina



Med motiveringen.
Supersöt ung tjej med talang. Martina är endast 12 år gammal och redan jätteduktig på att fotografera så därför tycker jag hennes blogg förtjänar att synas lite extra!

Grattis Martina! :)

Lördag kväll

Hej på er!
Det blev inget Öja idag. För det första strulade det med skjuts hem och sånt där.
Sedan blev jag inringd på jobb imorgon. Ska sitta vak på korttidsboendet.  Känner mig inte helt bekväm med den situationen. Tanken på att en människa kan somna in framför mina ögon är ganska skrämmande. Men om det händer imorgon så hoppas jag att det blir ett fridfullt insomnande.

Ska sätta mig och tidsinställa några inlägg till imorgon tror jag. Har ingen aning om hur länge jag kommer vara på jobbet imorgon. kan vara allt från 8-12-24 timmar typ.

Tänkte bara säga vad som kommer hända härnäst på Pennybloggen också. Imorgon avslutas denna veckans "veckans blogg" och en ny omgång startas upp.
Sedan på måndag kan det hända att här dyker upp en tävling, och det är ett bra pris vill jag lova! ;)

Nu säger jag godnatt med ytterligare tre bilder sen i tisdags :)








Förbannelse

Det är bara till att konstatera. Jag har en förbannelse över mig.
Imorse när jag vaknade sken solen fullt ut.
Jag åt frukost, kollade på hem till gården, borstade tänderna, satte upp håret - solen sken inu.
Jag går ut och fäller upp solstolen, bär ut en bok, solglasögon, musik och hörlurar - solen sken inu.
Jag lägger mig ner och börjar lyssna på musik - solen skiner.
Efter ca 3 låtar är det gråa moln över hela himmeln.

Jag förstår inte vad jag har gjort för ont mot vädergudarna!

Som jag har skrivet innan så ni som ska till Cypern mellan 26 augusti och 2 september, boka om er resa. Ni kommer nämligen inte få sol en enda dag eftersom jag kommer befinna mig där då.


Så otroligt vackert

Tårarna bara rinner


Butterfly fly away

Är verkligen superskönt att vara ledig idag. Fick sova ut ordentligt.
Har precis sett några avsnitt av Hem till gården och nu ska jag börja städa mitt rum, som ser ut som världens svinstia.
Tänkte bara slänga upp några fler bilder från i tisdags :)












© Jenny Lindén

Svar



Fick en del frågor efter jag lagt upp bilderna på min hand. vad jag hade gjort och vad som hade hänt.
Har faktiskt redan skrivet ett inlägg om det, HÄR.

Så ni som vill veta får helt enkelt klicka er in där så behöver jag inte dra hela historian en gång till :)

3 augusti

Jag är sååå trött!
Var ju i Köpenhamn hela dagen igår, kom hem sent, somnade sent och började jobba 6.45 imorse (Y)
Men det har varit riktigt roligt att jobba idag, vi hade grillfest vilket innebar massa god mat att vräka i sig ;)

Håller just nu på att sortera bilder sedan igår, blev ca 350 bilder fotade från Zooet så det finns en del att kolla igenom.

Slänger upp en bild så länge :)


© Jenny Lindén


Sjukt vad tiden går

Kan ni förstå att det är 1 augusti idag? Var har tiden tagit vägen?
Bara för att ta ett exempel, om några dagar är det 10 månader sedan jag opererades. 10 månader. Det kändes som några månader sedan bara. 
Innan jag vet ordet om det kommer jag vara 40 bast...  


Nyopererad (och hög, haha)


Efter någon månad med ställningen såg det ut såhär


Såhär såg det ut, här hade jag dock en stor inflammation runt skruvarna också så var glada över att ni inte ser det på närhåll..


Efter några månader byttes ställningen ut mot gips.

Sedan var jag fri. Nu finns "bara" ett långt ärr kvar. Men får hoppas på att det bleknar fint sedan.


Veckans planering

Måndag igen, vilket innebär ny "veckans planering"
Är helt chockad över att jag bara jobbat två dagar denna veckan, men så oerhört skönt det ska bli att vara ledig så mycket en vecka.


Som ni ser så är helgen ganska oplanerad. Ska kanske till Öja på lördagen, sedan är fredagen och söndagen totalt oplanerade..

Och som ni också ser så åker jag till Köpenhamn imorgon, vilket innebär att bloggen kommer eka tom hela dagen imorgon.
Men sedan kommer jag ha massvis med bilder att lägga upp! :)


Veckans blogg


Vinnaren av veckans blogg

Då var veckans blogg avslutad för denna gången.

Vinnaren denna vecka blev Siri



Motiveringen denna veckan är att Siri har en väldigt fin fotoblogg. Hon lägger upp mycket fina bilder som hon har tagit och där är alltid bilder i hennes inlägg vilket är ett stort plus!

Grattis till vinsten! :)